Tuesday, April 6, 2010

love-post

hi kau orang semua, dan hi azan sayang.

hari ini adalah hari yang aku nanti-nantikan, dari semalam aku tunggu hingga sampainya hari ini (gaya macam dah 10 tahun tunggu kan). okay, ini sebab aku tunggu parcel yang datang dari uthm, batu pahat sana tu. macam biasa ah, mestilah azan tercinta yang pos kan, tak kan lah ah-long batu pahat pos mintak hutang pula kan?. haish tak baik fikir yang bukan-bukan tau. biasa dia ni. semalam azan baru pos, hari ni sampai. best kan? cepat betul sampai, takde lah aku mimpi azan pos lori balak ke, pos kek untuk final ke. sebab kali ni dia tak kasi tahu dia pos apa. sweetnya nak buat i suspen lalu terkena sakit jantung bila buka. hee. semangat tau aku pergi pejabat mintak parcel dengan muka tak malu, sebab rasanya dah banyak kali sangat pergi pejabat mintak parcel.


seronok sangat tau bila dah dapat amek parcel tu, teruja sampai cleaner tu cakap "amboiii, besarnya hadiah dia dapat." hee. sebenanya takdelah besar macam kotak kek, besar kotak kasut je sebenarnya (sebab memang azan guna kotak kasut pun). bila dah buka pembalut tu, nampak kotak kasut Lee, dalam hati dah jerit, wah kasut Lee ke? okay sebenarnya tidak ya kawan-kawan, rupanya itu kotak waktu aku teman azan beli sliper Lee dia kat jusco hari tu. dalam kotak itu ada beg plastik ini:


demm, cool gila azan belikan aku topman. okay tu semua penipu, dari matrix sampai ke universiti aku dah kenal sangat azan aku ni, dia banyak sangat plastik topman. kalau kat matrix dulu, dia guna plastik topman yang besar bagak tu just untuk masuk kan baju and kasi aku. pastu aku kedekut taknak guna plastik topman dia kalau nak kasi barang kat dia. sebab plastik topman kan lawa. buruk betul perangai kan munirah?

gila apa azan nak kasi aku topman, i'm not a man.
(padahal kau selalu je pakai baju topman azan kau kan munirah? hee)
azan kasi, ambil je lah kan. hee



semuanya ada lima barang je sebenarnya, satu jersey (cool gila, nak nangis dah ni), satu perfume, satu deodorant (okay ni sebab dia ada banyak sangat koleksi deodorant adidas), satu pendrive dan juga satu loves letter. hee


comel gila azan kasi aku deodorant dia, sebab aku pernah mintak, hee. siapa suruh dia membazir beli macam-macam warna, hee. yang pendrive tu dia kasi aku software-software untuk aku install dalam laptop. tengok, dia memang manis macam gula tau, terharu betul. yang paling aku suka ialah jersey manchester tu. lawaaa sangat. sebab minggu lepas ada borak-borak dengan dia, aku cakap nanti kita tempah jersey yang ada nama tu tau. sebab aku ni tak pernah ada jersey, kalau ada pon, jersey rugbi, itupun kolej punya. sedihkan hidup aku. (poyo, padahal jersey je).



dear azan, omg! omg! i sukaaa sangat parcel dari you. i miss you too! balik lah kl cepat, nak tarik-tarik rambut awak yang selalu buat saya jeles tu. nak tarik pipi awak dan nak cubit lengan awak sambil tanya "sakit tak?". rinduuuunya. rindu nak buli awak dan dibuli oleh awak. balik cepat tau, betulkan selendang saya yang kadang-kadang cacat ni. btw, thanks sangat-sangat-sangat dengan hadiah awak ni. you are my truly loves ever. i love you.




inilah budak teruja yang dapat jersey baru. dan budak psycho ini amat amat amat fall in love with her azan. you guys just don't know how glad am i being his lover. he sacrificed lots of things just to make me happy, no wonder you would say that i am a loser girl who is so fucking anti-social. i just don't even care what you wanna say, what i care is my one and only, him. once you were at my place, you will know why i am so fucking follow all his words and orders to me. i am just a faithful lover, thats all. bubye! hee


_________________________________________________________________

11 comments:

aainakona said...

BAPAK BEST KAU MUNIRAH, untung balak jauh boleh kasik parcel. macam aku ni mmg hareeem ah nak bagi rumah tanak dekat lagi kan. haha whatever it is, korang sgt comel!

acanmunie said...

alala comeln dan ikhlas nye kau komen kona. terharu aku, dah selsema dah ni. alaaa lek ah, kau kan hari-hari jumpa kan. ok what. mcm aku ni jauh jaranggggg gila jumpa tau. btw, thx. kona, kau tu haaa, lawa nokkk. model gitu. :)

amyra mirae said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaa....besh nye....huhu...<3

acanmunie said...

alaaaa alaaaa hee. thx amyra.
heee

atiqahzulkifli said...

waaa! bestnya munie...
nak jugak nak jugak!
jeles mak tawwww! hehe..
long lasting darl. gile lucky both of u 4 having each other. suke tgk munie. sweet sangat!

zatil hidayah mohd zailani said...

comellllnyeeee

zatil hidayah mohd zailani said...

comellllnyeeee

acan said...

eee,BEST GILE U DPT PARCEL SYGG.
hehe,saje je nk gedik2 kt sygg. =)

acanmunie said...

atiqah zulkifli: thx tqa, hopefully lah kan. heee btw, thx sgt. alaaa u tak payah jeles2 lah dear. heee
:)

acanmunie said...

zatil: thx zatil, btw hye hye hye zatil
:)

acanmunie said...

acan: elehhh budak yang i sayang ni. poyo betul. heee
:)