Saturday, April 3, 2010

empty mind

lately ni wireless tak berapa nak baik. bila tak dapat online, rasa macam-macam nak tulis kat blog, membuak-buak rasa nak update. tapi bila internet dah dapat (walaupun slow gila babi, dan aku akan on sekejap je), otak jadi kosong, tangan jadi kaku, idea terus lari balik kampung masing-masing. haish, memang dah takde idea dah.


btw, final is just around the corner weh. corner apa? corner lot? gila apa weh, 2 weeks lagi nak 1st paper. hoshhhh. 14 april start paper and last paper is on 22 april. azan punya final start a bit late dari i, gila tak sabar nak balik rumah jumpa dia. i nak potong rambut depan dia yang dah panjang tu. cut cut cut.


i my punker.


esok nak belajar apa? banyak sangat dalam kepala, tamak sangat, semua nak belajar. tapi cakap je lebih, buatnya tidak. maybe kena hentak dengan punker ni baru nak start belajar kot. i hate you acan. i really really hate you. hee.



since high-school, you always be my punker.


No comments: