Wednesday, April 14, 2010

apa nak jadi ha

ya Allah, aku online? kata tak nak online sampai habis final. apa ni munirah?

okay okay, sabar ya. ini semua bukan salah i. ni semua salah paper economy tadi, sebab dia buat i happy (eleh, asya pon happy kan kan? HAHA), paper 2 hours, tapi kitorang buat 1 hour je, bukan nak berlagak, tapi memang tengah berlagak pon! okay tipu, ni semua sebab sejuk macam nak beku sampai gigil-gigil macam orang gila dalam dewan tu. bila sejuk sangat, itu akan mendorong kita untuk jawab exam laju-laju macam siapa keluar dewan dulu dia menang, atau siapa keluar lambat dia akan mati kebekuan. bila bahagia dan mampu senyum, alhamdulillah lah kan. balik bilik rasa bosan dan i nak tengok muallaf sebenar-benarnya. bukan nak online pon. tapi malangnya, wireless i bar penuh doh. memang mengundang ah kan. online lah sekejap kan kan? hee. lepas ni nak tengok muallaf. okay jangan jeles (walaupun i tau ramai je yang dah tengok). hee.





situasi tadi:
8:30pm-10:30pm -principles of economy

9:45 i dah keluar dewan, terus call azan.

dengan nada berbisik, "sayang, sayang! GDP macam mana eh? i tengah exam ni."
azan pun nada macam berbisik dan cemas, "ha GDP, lah nape macam ni sayang. kenapa buat macamni."
lalu i gelak, "HAHA, kena tipu! i dah keluar dewan dah pun!"
azan berkata, "lahh jahat ah dia ni (dah malu sebenarnya)".


hahaha, dia ingat i jahat sangat main tipu nak minta jawapan kat dia. yes! kena tipu. i dah plan nak buat macam tu before jawab exam lagi. hee. seronok gila buli azan. sebab dia suka layan perangai gf dia yang macam nak kena pijak ni. HAHA. iloveyou lah azan!







ok cukup. bye!


____________________________________________________

6 comments:

ismi:nauratul nadiah said...

gudluck 4 exam babe;)

acanmunie said...

thx nauratul nadiah

acanmunie said...

thx nauratul nadiah
:)

akeep said...

munie, mcm mne kau punye traffic feed tu jd spesifik sgt eh? mcm aku punye dia general sgt. kalau dr putra ade org access blog aku, die trus ckp selangor je. kau punye traffic feed mmg mcm tu ke? atau kau ade wat sumthing?

acanmunie said...

entah lah weh, dia tukar sendiri. skrang siap ada hours lah bagai. aku tak ubah pon setting dia, tapi tak tau ah, cuba ah kau try buat balik. mksdnye, kau amek balik code ke, edit pape ke, sbb hri tu aku copy code balik. sbb hri tu dia gila. mebi dh baru kot skrg. try je ah. delete amek balek code lama.

akeep said...

ohh, haha. oke thanx.