Sunday, March 7, 2010

what i've been up to.

lately ni i banyak menghabiskan masa dan duit dengan online shopping. gah! tapi takpe, sebab duit habis dekat hijab, benda baik takpe kan azan? (alasan) hee. last week, 2 abstract shawls i dah sampai, and last week juga 'nurul hijab' i sampai, tak leh blah kan, siap nama nurul hijab, cool gila. yang from nurul ni, kotak parcel dia besar gilaaaa, terkejut i. haha. then, i ada beli lagi 3 shawls kat alamanda last week juga, oh seronok gila. sebab murah-murah dan unik. crumple shawls weh, colour pon comel-comel. haha. dah lah murah-murah. seronok betol.




psycho ini milik budak sepet (azan).



bye. i rove rou.

2 comments:

acan said...

syggg, so cute la u sygg!!
mcm nk geget2 je u tau syg.
mmmuahhh!! =)

acanmunie said...

you ni, bahayanya. jangan sampai i jahit mulut you. (marah ni) hee