Sunday, March 21, 2010

quick update



i miss my sepet. i love you sepet.
mak and ayah i, selalu cakap acan cina,
sebab nama dia 'acan'.
dan tiap kali parents i tengok iklan yang ada cina,
mesti diorang cakap, "eh macam azan dah ni.."
sebab rambut macam sama.
kelakar betul.
HAHA.



btw,

lately ni hidup macam biasa je. makan, tidur, math, rugby, makan, bangun, pergi kelas, gaduh, tidur, tidur, assignment, azan azan azan. boooringgg.

esok hari ahad ada rugby comp. takutnya. harap tak injured. sebab dah seminggu ankle i sakit. baashakkk! (insyaAllah lah betul ejaan tu kan asya?) haha

isnin ni pula last test, iaitu per-ta-ni-an. haha. satu benda pun tak baca lagi okay.

malasnyaa nak update. sebab on laptop hanya untuk baca nota kuliah, atau tengok movie sahaja. movie lagi banyak kot.
haha.




azan thx, i ingat pesan you time game nanti. mmmuah!

No comments: