Wednesday, March 3, 2010

class with blue view

hi awak,
semalam shawl yang i order dah sampai. ni salah satu yang i beli. i tak pernah ada shawl warna biru, i choose blue because azan suka blue colour. selama ini i thought azan minat purple je. for your information, kalau siapa perasan i pakai beg ke, baju ke, selendang ke, kasut ke, apa-apa je lah yang warna purple, sebenarnya i beli warna tu sebab azan suka. purple and blue bukan warna fav i. i beli because of him, yeah him. hee. so sekarang, bukan purple je, dia minat blue colour juga. azan, inilah shawl yang i nak tunjuk tu. i tau, mesti u suka kan? tengok gambar-gambar ni mesti you makin rinduuu i kan? mesti you akan rasa bersalah sebab selalu busy dan tinggalkan you punya budak kecil ni kan? kan kan? padan muka you. siapa suruh buat i nangis.







ok bye.
iloveyou walaupun you jahat, azan.
hoshhh.

No comments: