Sunday, March 7, 2010

cend-awan

hi awak,
hari ini dah Ahad dah pun,

hari itu kan saya janji nak upload sikit gambar saya pergi sepang buat assignment pasal cendawan kan azan? here we go, i dah upload. tapi malas nak kasi banyak-banyak. saya kasi awak 6 daripada 371 gambar tau azan. hee. btw, kan saya dah cerita kat awak yang lepas habis kat sepang, saya pergi Alamanda pula. haritu nak cerita banyak pun awak busy kan. saya cerita dalam blog je lah tau tau.

Selasa, 23 march 2010.
assignments untuk Ag-ri-cu-lt-ure and m-a-n
(ada reasons kenapa i buat tulisan jarak-jarak, asya je faham)









okay bye. nak pergi shah alam, eh klang eh ntah lupa dah.
pergi rumah kak nad. tapi tak tahu jadi ke tak.
btw, semalam i dah mintak kebenaran azan.
dia approve. yes!
i ni LOSER, baru tahu ke?
haha


No comments: