Tuesday, March 2, 2010

asek macam ni je.

good evening tuesday,

banyak benda i nak cerita kat you, azan. tapi, you tengah busy sangat-sangat. don't worry, i faham keadaan you. i sayang you tau. semalam, after balik dari sekolah wawasan, bila dah sampai upm, dapat borak sekejap je dengan you. tak dapat nak cerita dengan you. then, esoknya (iaitu harini) i pergi sepang pula, untuk assignment laen. semalam you janji, hari ini baru you dah tak busy and you akan dapatkan i balik. i keep your words tau. i nak tunjuk bukti-bukti i pergi, i kan you punya budak kecik yang mengada gila. haha.


isnin, 1 mac 2010.
sekolah wawasan (assignment for hubungan etnik)










you tido awal malam tadi.
sedih gila. you janji apa?
bye.

No comments: