Monday, February 1, 2010

why i love posting entry????

i suka post entry. dalam satu hari, i akan post bnyk entry. hobby, sebab i tak maen online-online ni. i dah pencen. i main blog je. i akan rasa happy bila dapat post entry. sebab bosan asek 'belajar' je. dulu i penah nak jadi wartawan lagipun. hehe. biar lah org nak kata i gila ke apa. tapi i tetap suka post entry. walaupon entry itu hanya satu perkataan (tapi i tak penah buat lagi lah). i tak paham kenapa ada org takot nak post lebih dari satu entry. biar lah, blogger tak letak rules pon yang setiap sorang kena post satu entry satu hari. ini blog i, ikot suka i lah nak post satu hari 10 entry ke kan. kadang-kadang i rasa rumet i mesti stress tengok i asek on blog je. dah ni je yang i maen. haha. tapi exam i tak on ok. semua i post mesti ada related to azan tercinta. sebab apa? sebab sukahati aku lah. kesah plak kan. haha. dan i decide untuk buang comments box. so, sape sape pon takleh respond kat blog i. haha. senang sikit nak kutuk org. ok tipu je, i muke je jahat, tapi hati tak jahat sangat. ini adalah post ke 4 untuk hari ini. ok bye azan. zezezeze zove zou.

No comments: