Wednesday, February 10, 2010

t-a-d-i

petang tadi,


"sayangggg. i suka sangat sangat yang yellow tu. sedih sangat."


heee, comel gila yellow i ni tau. macam nak tumbuk-tumbuk je. dah lah setiap kali i habis class, bila dengar je suara i, dia akan suruh i buat gaya tomboy. grrrr. sabar je lah.


--------------------------


bila ingat balik ayat azan waktu dulu-dulu, i akan gelak guling-guling. sebab ayat dia tak boleh nak blah.

"eee, kalau i jumpa you, i amek you, i masuk kan you dalam botol kaca kecil, i goncang-goncang botol kaca tu kuat-kuat. geram sangat sebab you c*te."

(ayat bodek, menyampah aku.haha)



terpaksa hidden sikit (c*te), takut kontroversi.hhaha.



No comments: