Thursday, February 18, 2010

smiling to ears.

1.00am, tuesday.
arrived kajang perdana (home) safely.

11.00am, tuesday.
rushing to meet acan.

rushing sampai buka wardrobe terus ambil baju tanpa fikir warna apa, dengan tak iron. selendang pon sama. dengan tak sempat pakai cream muka, bedak, perfume semua lah. capai bag, spec, kunci terus gerak. itu je penting sebab rabun dan dalam bag lengkap macam-macam sampai buku log dan selendang baru pon ada ok. tolonglah percaya, sampai kena marah dengan azan sebab dia cari purse saya dalam bag tu tak jumpa-jumpa sebab macam-macam ada dalam tu. sedih kan dapat gf macam saya. badan kecil, bag besar. maaf, dah hobby, lagi pun bag saya azan yang nak bawa. rupanya, purse tak bawa. cancel niat nak beli heels atau gladiator yang azan suka tengok saya pakai tu. padahal, semua jenis kasut dah try, but end up dengan acan shopping sorang. sebab saya takde mood, purse takde, ic takde, maybank card takde, lesen takde dah macam pelarian. tu lah pasal, clumsy sangat sampai lupa purse tertinggal dalam kereta ayah, dan ayah emak pula pergi pj breakfast di rumah wan (nenek) tak balik lagi time saya nak keluar pagi tadi. mungkin tuhan nak saya jeles tengok azan shopping seorang kot. takpe, tak jeles pon, sebab jumaat ni dia jeles tengok saya beli kasut pula. lupa nak cakap, acan dengan saya tengok movie lu pikir lah sendiri. sebab dah tak tahu nak tengok apa. erm, lu pi tengok sendiri lah, wa malas nak cer...


hye budak di atas, saya sayang awak.


bye

No comments: