Saturday, February 20, 2010

oh yeahhhhhh.


19th Feb, Friday.


acan's mom fetched me up at kajang perdana, and sent us to jusco balakong. dalam kereta baik je, duduk diam-diam kat belakang acan, bila mak dia tengah drive, buat macam-macam jenis muka kat side mirror untuk acan. tarik rambut acan dari belakang. cubit bahu acan dari belakang. gangster kena lah macam ni.

hari ini sangat awesome. tengok valentine's day. cerita dia takde lah wow mana. hanya loves story yang berkait-kait maybe. tapi i tetap terhibur. tengah-tengah movie tu, acan text someone, and i was like duhh, perlu ke nak text-text kawan dalam wayang time sebelah gf lagi tu? i dah karate-karate dah tangan dia. tibe-tibe i received one new message, rupanya budak kerek sebelah ni yang hantar, "i always love you". awwww, terus tarik-tarik rambut acan sebab sweet sangat.


bila gangster bandar tun hussein onn (btho),


bertemu dengan gangster kajang perdana,


mereka akan jadi macam ni. si gangster kajang mengada akan ada love kat mulut secara tibe-tibe. dan gangster btho akan jadi ayu.
hee.


tapi hari ini sangat awesome bila setiap barang kami beli, kami akan belah. okay tipu, nak cakap membeli-belah. hari tu i tak bawa purse, so semua barang yang i nak, i akan simpan dendam dalam hati. dan telah berjaya diluahkan pada hari yang mulia iaitu hari jumaat. hee. thanks kepada gangster btho kerana sanggup melayan karenah ganster kajang yang lopek ni. datang bawa handbag kecil je, sebab taknak kena marah dengan acan lagi. hee. tapi pulang dengan handbag besar sikit. hehe. plan itu penting.


ok boleh dapatkan beg ini di ti:zed dengan harga rm29.90
murahkan, munirah wajib beli. rare tu.


okay, sandal baru. i suka, azan lagi suka.
dia cakap, i nampak tinggi sikit.
:)
benci vincci sebab semua yang i pilih, size dah habis.
tak dapat nak gantikan seliper FOS i yang dah buruk.



p/s from acan:
munirah, i sayang you sangat-sangat.




ok bye semua.
saya sedih esok balik upm, esok azan balik uthm
BYE!

No comments: