Tuesday, February 9, 2010

entry emo.sorry.


tak perlu bajet cool kalau kau kenal diri kau sendiri macam mana.

kalau setakat orang cakap kau cool. "wahhh cool lah kau, kau lah yang paling cool dalam dunia ni."

tak perlu lah nak chop kat dahi kau, bawa ke hulur ke hilir dengan bangga nya yang kau kononnya cool.

sedar je lah, keluar dari imaginasi kau yang kononnya kau itu 'cool'.

orang zaman internet sekarang tengok berdasarkan rupa atau gaya. dan kau ada kedua-dua itu.

tak lebih dari itu. kau perlu tahu yang kawan internet kau ada yang ikhlas ada yang tak.

macam aku, aku ikhlas kawan dengan semua orang. tapi kau anggap aku apa?

manusia yang desprate kan kawan yang kononnya cool macam kau? jawapannya tidak.

tidak sama sekali. aku bahagia berada di samping azan. sebab kan kau yang aku tak kenali secara mendalam,

rasa sedih aku, aku luah kan dekat azan. azan sangat memahami dan dia sangat fuck dengan perempuan macam kau.

azan pesan, "blog is just a blog sayang. don't get too serious sayang" thanks azan, u know that iloveyou.

dan kau mungkin tak kenal aku. dan aku mungkin tak kenal kau.

tapi kawan kau sendiri yang kau agak rapat di internet sendiri mengutuk kau depan aku.

apa cer? aku tak nak komen. aku cuma mahu kau tahu. aku rasa terkilan dengan kau, dulu aku respect kau.

bagi aku kau tiada yang cela walaupon kau agak ego, tapi kau silap langkah. nampak sangat kau jenis pilih kawan.

itu kawan kau yang cakap kat aku. aku sedar benda itu setelah kau buat kawan seperti perhiasan pakai buang.

agak-agak tak best, kau pon buang. fuck. kau ingat kau siapa? setakat kekayaan family kau tu. tak boleh bawa mati pon.

jangan jadi ego, tak manis lansung untuk kau yang menutup aurat tapi ada tompok hitam di dalam hati.

aku dah lama pendam rasa ini. aku tak pernah berdendam dengan kau. aku tak pernah buang kau. kau tetap ada. jangan risau.

aku bukan macam kau.


No comments: