Friday, February 12, 2010

actually,

fuhhh.

hee tak tahu kenapa. azan suruh packing awal, supaya nanti tak kelam-kabut. tak macam cuti sem lepas, kami tunggu mak sampai, sy pun baru terhegeh nak kemas. midterm break kali ni mungkin akan jadi lebih sistematic. kalau sem 1 dulu, azan datang upm, suka, tapi boleh je gaduh depan kolej tun perak. haha. kelakar. sem ni tak nak macam tu. hmmm. beberapa hari lepas emak called, she said she will pick up us late sebab ada meeting. oh-emm-gee, azan jadi lebih suka. azan macam biasa, dari uthm terus singgah upm, jumpa sy, nanti mak sy akan hantar dia pulang. sebenarnya, tak habis packing pon. habis basuh baju je. haha. takut nak cakap kat azan, nanti dia marah rawrr!. grrrr. chicas mucha lucas.

bye.

No comments: