Tuesday, January 12, 2010

tips elak over online



annoying gila kau munie letak wallpaper ni.


tengah buat tutorial math mesti macam nak buat bersungguh-sungguh sebab azan tengah tengok aku buat kerja. and mesti tak nak click internet ke apa sebab tak nak gambar tu hilang. itulah cara untuk elak kan kita lalai dan asyik online. letak kan gambar orang yang kau admire sure kau tak nak kelik apa apa dah sebab kau macam nak berlagak kau rajin-hebat-terror math-selalu siap tutorial punya lah. pastu roomate kau pun macam tersipu-sipu nak pakai tudung sebab ada lelaki kat laptop roomate dia.haha




8 comments:

asyachumel said...

hahahah tapi kte letak minho dkt atas meja pun same je.wakakakakaka

acanmunie said...

alaaa, asya punye ade publish atas kalender, munie punya takkk.
hahaha

nurazurin said...

munie dah tuka link okay.
zurynncomel.blogspot.
hahaha

ha gelak gelak

acanmunie said...

hahahhahahahaha aku dh tukar dh pon
:)

~~dieylah~~ said...

good tips..hihi..tp sy xde admire..org admire sy adala..hihi

acanmunie said...

wahhhh lgi bagus tu hahaha
:)

acann said...

banyak cantek u sygg.
lgi bagus klu org suke.
nk majok ah.bye.

acanmunie said...

i maen ckp je .
x aci betol