Monday, January 25, 2010

kekasih cyber.


i frust dengan you budak hot,


budak hot tu umpama kekasih gelap i. bukan sebab dia gelap, tapi sebab i syok sendiri dan muka tak malu nak suka dia. elehhh, tapi dia bukan tau pon i suka dia. frust sikit ah. sebab i memang tak berani, nak add firends je pon penakut plus ego. loser betol kau munirah. padan muka aku.

i pon telah membawa diri i ke oversea selama 5 tahun. okay penipu, oversea kau tu kat mrsm muar dan kuala klawang je, tu oversea sungai muar munirah oi! takpe lah, janji i telah bawa diri. i cuba melupakan kekasih hati yang tak kesampaian itu. owhh.. sedihnya. i dah mula melupakan dia.

disebabkan i makin hari makin tua, habis zaman persekolahan, orang tua i telah decide nak hantar i pergi sekolah agama untuk recover balik. tipuuuu gila, dah habis zaman persekolahan buat apa nak masuk sekolah balik, gila betol. i masuk ke matrix. bukan dalam cerita matrix, tapi matrix baek punyaaa. alahai, matrix melaka je pon.


aku janji dengan diri aku, tak nak ada relationship sampai umur cecah 20 tahun.

6 comments:

jaja said...

suddenly teringat belog u..and saje nak tinggal jejak..hahaha

btw..nak cakap neh..dulu i pon skola kat muar..

hahahaha...agy 1 tak sangke

acanmunie said...

waaa sgt lah x sgke kann.
dunia ni kecik betol.
:)

jaja said...

hahaha..
twu tape..
gile..

asya yaacob said...

ayoyo adik manis.citer tergendala lah ni yeh?hehehe
bila nak ada part 3 ni
hehehe

acanmunie said...

part 3 asya sorg je tahu.cewahhh.

advance

acanmunie said...

hee tu lah psl kn jaja