Tuesday, January 19, 2010

jangan banyak tanya boleh?

to make it clear lah kan.


actually, acanmunie.blogspot ni adalah i punya 2nd blog. eh, 3rd actually. yg lagi satu tu rahsia. haha. ok, yang 1st blog tu iaitu floweroxy.blogspot tu i dah delete. so, tak payah cari-cari lagi. i bukan tukar link ke apa, memang dah delete. kalau dulu blog lama theme dia macam-macam pun ada, i mean that yang i cite pasal life i, bf, friends and macam-macam lah. but this time, dalam blog ni, i just nak cite pasal i dan azan, sebab tu lah nama blog ni acanmunie. harap paham lah ye. kalau rasa bosan, tak perlu lah follow ke link ke apa, i tak pernah suruh pun. sebab i buat blog ni just for our read and i dedicate this blog to my by beloved boyfie. tapi for those yang follow and link, thx i terharu tau. ok stop munie. so, lepas ni tak payah nak tanya how, who, when, what or why i buat macam ni. i buat macam ni sebab blog dulu bayak benda yang tak kena pada mata boyfie i. dia rasa tak comfortable kalau semua orang tahu pasal life i, sebab for him, hanya dia je yang patut tahu. tapi sumpah i tak kesah tu semua, soooo, tak payah nak sibuk fikir yang aku ni ape bangang sangat nak takut dengan bf sendri. bukan takut, tapi aku dah blend in dengan diri dia yang macam tu. aku sayang dia. mak aku pun suka dia tau. so kau tak payah susah-susah nak pikir jauh. i selesa dengan hidup i yang macam ni.




nanti sambung.

No comments: