Friday, January 8, 2010

budak hot weh.


6 tahun lepas, masa aku dalam tingkatan dua,



gila hot budak myspace ni, nak add friends tapi takut, yelah sebab aku tak hot macam dia, mesti dia tak nak kawan dengan aku punya lah -__- setiap kali aku online myspace, mesti view page dia, muka dia, dah lah dia tak buat private. dah lah dapat online myspace sebulan sekali dua je,itu pon bila balik rumah, sebab duduk mrsm memang kuno pon. -___- aku pon tak tahu kenapa aku tertarik sangat dengan budak hot tu, bukan lah sebab dia hot, muka dia tu buat aku attract kat dia. come on, tipulah kalau korang, korang dan korang tak pernah ada crush dekat budak hot dalam myspace kan? dengan style dia yang bukannya over style, tapi sedap mata aku memandang dan memang sememangnya aku minat fashion dari kecil. memang asyik nak view je page myspace dia, stalk comments dia, owh lupa, aku terjumpa page dia pon sebab dia kawan dengan seorang budak mrsm aku time itu. memang obses gila lah wa cakap lu mat. tapi aku tak pernah fikir lebih dari hanya sekadar mahu berkawan dengan budak hot tu, aku sedar diri aku siapa, lagi pun time kecil dulu aku ni orang kata tomboy. ok dah tu dulu.



wa memang minat lu la mamat hot,

6 comments:

asyachumel said...

tau sape mamat hot tu!

acanmunie said...

hoshhh, senyap senyap. sape dah tau senyap.haha

nurazurin said...

i taktau .mcm mane?

acanmunie said...

taktau nnti i kasi tau. shhhh, jgn kasi tau acan, mati aku.

hoshhh

acanmunie said...

nk merajok ah. :(
pujok balek!!
( saje je nak gedik2 dgn u sygg )
bole kan ?? :)

acanmunie said...

hahaha, u mmg slalu gedik pn lah.
tgok ahhh.