Friday, December 25, 2009



semalam seharian i dengan azan. dan dia telah memberi alasan, i penatlah, i tak cukup tidur, kita makan luar je lah ye. dia malas masak bila i dah sampai rumah dia. haram betul.hee. i sampai-sampai rumah azan, aunty tengah ajar budak tuition. so dia agak busy, i lepak dalam bilik tukang masak yang malas ni.

dalam gambar ni semuanya gambar terlebih cahaya nur yang datang dari tingkap bilik tu ha. laptop toshiba lah katakan, tahu attract cahaya nur je weh. (cahaya nur or nur cahaya?)


yang kanan tu, "fuyooo webcam!" jakun lebih. si budak kecil tu pula, "eh eh, malu lah muka i." yang kiri tu muka berlagak, "hye, nama saya RAINforest" boo.haha


disebabkan azan berlagak sangat, i tarik rambut dia. argh! padan muka.


lepastu i gaduh dengan dengan budak berlagak ni, tanpa menghiraukan love sign yang dibuat oleh adiknya itu. hoshhh!

lalu dia membuli i dengan menolak pipi i, namun i dapat menepisnya. fewh.


i membalas dengan cuba mencekik dagunya, tengok tu, adik dia letak kayu kat leher kitorang. hoshhh, ganas weh.terkejut aku.


jadi, i dengan azan telah decide untuk keluarkan dia dari screen, haha padan muka, kesin dia.
:)


adik dia menyampah kat kitorang lalu keluar dari bilik, dan i dah penat lalu berehat di belakang sambil tengok budak berlagak ni.


lama-lama i jadi menyirap tengok muka-muka annoying dia tu.


okay i dah malas nak layan budak berlagak tu, dan malas nak tengok dah. hoshh.


i telah tension lalu bangkit untuk menerkam dia. argh!


i amek kepala azan, i siku kepala dia, "haa amek ni, baik u duduk diam"
:)


tidak lupa untuk membuat trademark i yang dah berkurun lama ini. kekal sampai sekarang tau
:)

cewah tengok adik azan, dia ingat ni tepi pantai ke ape haa?


mata i takde siapa boleh lawan besarnya, sebab azan mata sepet.haha.


okay bye tu je, mak azan dah habis tuition, masa untuk pergi tengok wayang.
bye.


No comments: