Friday, December 25, 2009

v-log



okay muka jakun. maen laptop dalam bilik azan. adik dia suka tengok muka sendiri dalam webcam.fine.


okay, azan memang gedik. dengan i, mengada-ngada jadi lembut gila. pondan betul. tapi tu semua tipu, dengan i je dia jadi macam ni okay.haha. btw, he such a big fans of lenka.
:)

12 comments:

asyachumel said...

munieeeeeeee camne nak buat video gune webcam? -_-

acanmunie said...

lahhhh,kat laptop azan ni, ntah ah sya, just tekan record je lah.
asya cari dulu mne cam tu.

Nadhirah S. said...

lawakk!!!munie control cun weh duduk blakang tu.hahaha babi rindu gilaa kauuu

acanmunie said...

hahaha jgn ckp mcm tu weh,aku tengok pon gelak guling-guling. weh rinduuu kau jugak doh.nnti jumpa weh.

Nadhirah S. said...

JOM JOM.tak sbr nk jumpe munie ni.dahla tak gemok2.aku yg gemok mcm taik ni.

acanmunie said...

eleh kau, gemok ah sgt kn.
ok weh, nnti deal bole jumpe weh.
:))

alyaa Z said...

you guys are soooooooooo cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

acanmunie said...

alaa alyaa, tapi i nak ckp u tu CUTE.
:)

hee

alyaa Z said...

mana ada, i suka azan&munie, lagi cuteeee. hehe. ;)

acanmunie said...

tak tak. i suka alyaa Z. dah lah rambut lawa. jeles i tau
:)

farisha said...

hey smggu frsha tak on9 n bila on9 trus bace blog munie! hehe. omg comel gila korang! munie, u makin lama makin cantikkkkkkkk:)

acanmunie said...

ooo, slame ni i x cantikk lah? hahhaa kidding. yelah, u kn pegi NZ, mne nk on9
:)