Thursday, December 24, 2009

excited lebih doh

hari ini akan jadi hari terakhir i jumpa si 'dia'. isnin ni masing-masing dah start class. jadi, ahad ni masing-masing pergi balik U. si 'dia' balik johor, i pula balik serdang (boo!). i akan rasa dia jauh sangat-sangat dari i. sedih. hope everythings gonna be fine today. sebab pagi ini, kejap lagi ayah i akan hantar i pergi rumah si 'dia'. yeay! si 'dia' nak masak untuk i. wahhh tak sabar ni. si 'dia' cakap, "tapi i pandai buat sardin je, i nak buat sardin special untuk you je" haha, comel gila budak ni, macam nak tumbuk bertubi-tubi. perut memang tengah lapar ni. hosh! siaplah kau budak comel. petang nanti baru balik, mak si 'dia' sangat baik untuk hantar i pulang. okay nanti i upload gambar bersama si 'dia'. ahh, tak sabar nya. (padahal rumah dekat dah selalu jumpa) nasib baik nak pergi rumah si 'dia' dalam 15 minit je. kalau nak pergi rumah si 'dia', selalunya i akan jadi minah rempit okay. hari ni tak rempit sebab ayah hantar. okay bye nak gerak dah. ayah dah panggil. ciao!

No comments: