Saturday, December 26, 2009

DL



bila cakap pasal DL. semua orang pun nak DL. walaupun dah LAME untuk i cakap pasal results. i tetap nak cakap juga. sebab frust bila check jadual class untuk sem 2, i tak sempat daftar untuk masuk class dr.ishti#@% (i tak hafal nama dia). malang sekali (maybe), i masuk kelas dr.bashar (foreigner, tak best). dah lah untuk subjek "kebarangkalin statistik 1" subjek major course tu weh. i dan azan baru berhasrat untuk cecah DL untuk sem 2 ni, bukan setakat DL je, DL first class punya (gila ah). azan terrer, mesti okay punya, law dah lah 'A', hebat. i calculus pon 'A-' je. i dan azan nak up kan lagi banyak A, tiga A je tak cukup, tiga B yang kami ada pon, kami mahu up kan jadi A, dan kitorang ada satu C, dan C itu kami mahu hapuskan, tak nak jumpa lagi dah. harap-harap lecturer baru untuk subjek math ni boleh lah i paham, sebab ada orang cakap belajar dengan foreigner satu benda pon tak paham. takpe lah tengok macam mana nanti.

okay sebenarnya nak cakap, bak kata pepatah, "kalau ada jodoh, tak ke mana punya lah...".

reason i cakap adalah, pointer i dengan azan sama ok. sama weh, sangat tak sangka, memang i jodoh dia weh. HAHA. sebab time jawab exam kitorang text kongsi jawapan. okay tipu, course jauh beza kot.haha. azan pengurusan harta tanah , munie major statistic. dan pointer kami, lagi 0.12 nak cecah DL. hoshhh. tau lah pointer korang hebat kan. hoshhh.hoshhh.

bye, esok i dengan azan balik U masing-masing awal pagi.



-masalahnya, betul ke dr.bashar tu foreigner???

4 comments:

asyachumel said...

sayangkan yang c tu.kte rase kalau munie takde c dah dean list dah.sebab jumlah A tu dah cukup utk DL.eh tapi betulke upm DL 3.75++?

acanmunie said...

tau xpe kn. UPM poyo gila dean list nak tinggi2.
menyampah tau.
grrrr

Myraa Y. said...

wahhhhhh :D

acanmunie said...

ele x hebat mcm mai pon kn?
haha