Friday, January 1, 2010

2010


bila tahun baru, semua orang pon post pasal new year kan? so, kami (acan & munie) pon nak sibuk cakap...


"hye, happy new year semua! selamat datang 2010 and 2009 boleh blah! haha"
(jahat gila kau)



12.00am, 1st january 2010,
calling Love...
***
hye happy new year!!! walaupun kita jauh, i nak celebrate happy new year dengan you juga! boleh tak? hee

alala, mesti lah boleh, happy new year too sayang...
***


i tak pernah sambut new year, sebab malam new year i tak keluar pun, i budak baik, i tak sosial, tapi kali ni i sambut new year, yeay! i sambut dengan azan tau, tapi dalam fon pun i tetap happy, i tak perlu bazir duit bazir tenaga untuk keluar sambut new year.

:)


4 comments:

Nadhirah S. said...

munie,this yr aku pn tak bersosial sambut new yr!stakat tgk fireworks kt tgkap je

acanmunie said...

haha, kau engok fireworks okay lagi, aku dengar je weh.

hahaha

acanmunie said...

sygg.
awk tu bdk kecik sygg.
nk kluar kene ade i tau sygg.
xpe2,dh kawen kite celebrate same2 eh darl.
:)

acanmunie said...

yes!!